op de foto v.l.n.r. André Jeurissen, Burgermeester Borrie, Z.K.H. Prins Claus, Jhr. H.A.C. van Riemsdijk & Prins Friso.  Hoe het allemaal begonnen is… De historie van golfbaan welschap start in 1985 met een telefoontje van Jhr. H.A.C. van Riemsdijk (destijds president-directeur van Philips NV) aan André Jeurissen (destijds golfprofessional en, samen met zijn vrouw Annie, oprichter/exploitant van de eerste golfschool in Nederland op de golfbaan in Spaarnwoude). Hij vroeg aan André of hij mogelijkheden zag om op het voormalige trainingscomplex van PSV (waar in die tijd sterren als Willy van der Kuijlen, de gebroeders van de Kerkhof en Huub Stevens trainden) ‘iets met golf te gaan doen’. PSV was namelijk in dat jaar naar het nieuwe sportcomplex ‘de Herdgang’ verhuisd. Na een aantal slapeloze nachten hebben André & Anna samen besloten om de uitdaging, om een golfschool te starten met een eigen 9 holes golfbaan in het zuiden van het land, aan te gaan.
       
     
 op de foto ‘Mister PSV’, topscorer aller tijden van PSV, topscorer van de Nederlandse eredivisie, winnaar van vele prijzen: Willy van der Kuijlen... hier ‘aan de slag’ op een training op het complex aan de welschapsedijk.
       
     
 op de foto André jeurissen in 1985 met baantekeningen in de hand op de huidige hole 10.  De aanleg van de 9 holes golfbaan Philips heeft de aanleg van de 9 holes golfbaan voor haar rekening genomen en het geheel werd gehuurd door André & Annie die er hun commerciële exploitatie startten. De commerciële exploitatie van golfbanen stond destijds nog in de kinderschoenen, maar in Amerika was al bewezen dat het mogelijk was. Golf was booming in die tijd, dat hadden zij al ondervonden in hun tijd in Spaarnwoude.
       
     
 op de foto Z.K.H. Prins Claus & André Jeurissen  Officiële opening In 1986 wordt golfbaan welschap officieel geopend door Z.K.H. Prins Claus en zijn zoon Prins Friso onder het toeziend oog van initiatiefnemer Jhr. H.A.C. van van Riemsdijk, de heer G.W.B. Borrie (destijds burgermeester van Eindhoven) en vele toeschouwers waaronder ook de Nederlandse (roddel)pers. Op de voormalige & huidige hole 1 werd de officiële eerste afslag gedaan door Prins Claus waarna deze samen met zijn zoon prins Friso & André Jeurissen nog negen holes heeft gegolft. In 1990 wordt het gehele complex door André & Annie overgenomen van Philips.
       
     
 op de foto prof. mr. Pieter van Vollenhoven  Uitbreiding naar 18 holes In 1992 worden de 9 holes uitgebreid naar een 18 holes golfcomplex waar destijds de officiële opening verricht werd door prof. mr. Pieter van Vollenhoven die, net als ‘zijn zwager’ in 1986, onder toeziend oog van vele toeschouwers de eerste afslag verrichtte op de huidige hole 1 om daarna samen met André, de heer Lambert Heijmans (destijds bestuursvoorzitter Heijmans NV en verantwoordelijk voor de aanleg van de 2e negen holes) en de heer Henk Heyster (destijds directeur van de Nederlandse Golf Federatie, NGF) een 18 holes (business)wedstrijd te spelen voor het goede doel.  Golfschool André Jeurissen In die periode waren er bij golfschool André Jeurissen 9 golfprofessionals full-time aan het werk en kwamen mensen uit het hele land naar ‘openbare golfbaan welschap’ om golflessen te nemen en deel te nemen aan de drie-daagse-cursus.  Oprichting vereniging Ook werd in diezelfde periode onze vereniging ‘golfclub welschap’ (exclusief voor & door abonnementhouders van golfbaan welschap) opgericht om er voor te zorgen dat er deelgenomen kon worden aan de landelijke NGF competitie en om op welschap qualifying rondes te kunnen lopen.
       
     
 op de foto Annie, Ellen & Suzanne Jeurissen tijdens de ombouw van de baan vanwege de verbreding van de A2  Verbreding Rijksweg A2 In 1994 werden de eerste gesprekken gevoerd met Rijkswaterstaat over de verbreding van de Rijksweg A2 wat ingrijpende gevolgen zou hebben voor het golfcomplex. De jaren van overleg over handhaving van de 18 holes golfbaan werden afgesloten in 2004 met het definitieve plan voor de verbreding van de A2 en de onteigening van een deel van de golfbaan. De plannen voor de ombouw en aanleg van een aantal nieuwe holes waren gemaakt (2005) en de ‘verbouwing’ kon beginnen en werd in 2007 geheel afgerond. Gevolg was wel dat er door de onteigening een routing ontstond die zorgt voor een aantal extra loopafstanden om de gehele golfbaan ‘in evenwicht’ te houden.  Familiebedrijf In deze periode (vanaf 1994) werd het een echt familiebedrijf, naast André & Annie waren het de dochters Suzanne & Ellen die nu samen met hun ouders verantwoordelijk waren voor de gang van zaken in het gehele bedrijf. Samen runden zij met veel succes de 18 holes golfbaan, de golfschool, het clubhuis/ restaurant, een grote golfwinkel en de businessclub.
       
     
 Multibanen De ontwikkeling van de zogenaamde ‘multibanen’ zoals de golfbanen van ‘het rijk’ en van ‘burggolf’ in de beginjaren van de 21e eeuw, waardoor het mogelijk was om voor een relatief klein bedrag bovenop het abonnementsgeld op alle golfbanen van dezelfde eigenaar te spelen, was de familie Jeurissen niet ontgaan. Hun visie was om aansluiting te zoeken bij één van deze banen wat uiteindelijk leidde tot de verkoop van de exploitatie aan de Golf Management Group in 2007, een relatieve nieuwkomer in die periode met destijds 7 golfbanen in exploitatie waaronder Spaarnwoude & Naarderbos.  Onzekere periode Helaas is de gehele Golf Management Group na vier jaar failliet gegaan waardoor er ook veel onzekerheid ontstond rondom de exploitatie van welschap wat voor veel pijn en ellende heeft gezorgd voor de familie Jeurissen (als eigenaar & verhuurder van het golfcomplex). Het was toen helaas niet mogelijk om alleen de exploitatie van welschap terug te kopen. Golf Goed neemt de failliete boedel van de Golf Management Group over (en dus ook de exploitatie van welschap) maar ook deze gaat na 7 maanden failliet. Toen (eind 2011) is het wel gelukt om alleen de exploitatie van welschap terug te kopen en sindsdien is het weer een familiebedrijf en zijn dochter Suzanne en schoonzoon Bas Heijmans verantwoordelijk voor de exploitatie van het gehele complex.
       
     
 Terug in familiehanden Er is in de periode, vanaf eind 2011, met inmiddels Bas & Suzanne aan het roer, hard gewerkt om de goede naam die welschap & de familie Jeurissen had, terug te verdienen. Zo is er een nieuw vijf-jaren-onderhoudsplan gemaakt om de baan weer in top conditie te krijgen en samen met ons onderhoudsteam en met hulp van de vrijwilligers van de ‘groene vingers’ is de hele baan omgetoverd tot een prachtige park en bosbaan. Ook is de horeca weer op een niveau dat past bij een prachtige 18 holes golfbaan en is er in 2016 wederom een (business)wedstrijd voor het goede doel georganiseerd in aanwezigheid van prof. Mr. Pieter van Vollenhoven die voor die gelegenheid acte de présence gaf.
       
     
 Official homecourse PSV Dit heeft er mede toe geleid dat er in 2016 een samenwerking met PSV is ontstaan als ‘officiële homecourse’ van PSV en waar alle business golf activiteiten van de Businessclub van PSV plaatsvinden zoals de jaarlijkse, exclusieve PSV Business golfdag, de PSV Business competitie en de PSV Business Golf Academy en is PSV dus ook weer teruggekeerd naar hun roots… ‘de wortels van het succes van PSV liggen immers op de huidige locatie van golfbaan welschap’ aldus een voormalig directielid van PSV.
       
     
 Inmiddels behoort welschap dus weer tot één van de mooiste, gezelligste & best onderhouden golfbanen van het land en staat bekend om haar prachtige & gevarieerde 18 holes golfbaan met goede speelkwaliteit, uitstekende keuken, hoge onderhoudsniveau en familiare & gastvrije sfeer waar vele, nieuwe & bestaande (business)golfers hun weg weten te vinden en zich thuis voelen op ‘hun homecourse’. CU On Course!  Directie golfbaan welschap, Bas Heijmans & Suzanne Heijmans-Jeurissen.
       
     
 op de foto v.l.n.r. André Jeurissen, Burgermeester Borrie, Z.K.H. Prins Claus, Jhr. H.A.C. van Riemsdijk & Prins Friso.  Hoe het allemaal begonnen is… De historie van golfbaan welschap start in 1985 met een telefoontje van Jhr. H.A.C. van Riemsdijk (destijds president-directeur van Philips NV) aan André Jeurissen (destijds golfprofessional en, samen met zijn vrouw Annie, oprichter/exploitant van de eerste golfschool in Nederland op de golfbaan in Spaarnwoude). Hij vroeg aan André of hij mogelijkheden zag om op het voormalige trainingscomplex van PSV (waar in die tijd sterren als Willy van der Kuijlen, de gebroeders van de Kerkhof en Huub Stevens trainden) ‘iets met golf te gaan doen’. PSV was namelijk in dat jaar naar het nieuwe sportcomplex ‘de Herdgang’ verhuisd. Na een aantal slapeloze nachten hebben André & Anna samen besloten om de uitdaging, om een golfschool te starten met een eigen 9 holes golfbaan in het zuiden van het land, aan te gaan.
       
     

op de foto v.l.n.r. André Jeurissen, Burgermeester Borrie, Z.K.H. Prins Claus, Jhr. H.A.C. van Riemsdijk & Prins Friso.

Hoe het allemaal begonnen is…
De historie van golfbaan welschap start in 1985 met een telefoontje van Jhr. H.A.C. van Riemsdijk (destijds president-directeur van Philips NV) aan André Jeurissen (destijds golfprofessional en, samen met zijn vrouw Annie, oprichter/exploitant van de eerste golfschool in Nederland op de golfbaan in Spaarnwoude). Hij vroeg aan André of hij mogelijkheden zag om op het voormalige trainingscomplex van PSV (waar in die tijd sterren als Willy van der Kuijlen, de gebroeders van de Kerkhof en Huub Stevens trainden) ‘iets met golf te gaan doen’. PSV was namelijk in dat jaar naar het nieuwe sportcomplex ‘de Herdgang’ verhuisd. Na een aantal slapeloze nachten hebben André & Anna samen besloten om de uitdaging, om een golfschool te starten met een eigen 9 holes golfbaan in het zuiden van het land, aan te gaan.

 op de foto ‘Mister PSV’, topscorer aller tijden van PSV, topscorer van de Nederlandse eredivisie, winnaar van vele prijzen: Willy van der Kuijlen... hier ‘aan de slag’ op een training op het complex aan de welschapsedijk.
       
     

op de foto ‘Mister PSV’, topscorer aller tijden van PSV, topscorer van de Nederlandse eredivisie, winnaar van vele prijzen: Willy van der Kuijlen... hier ‘aan de slag’ op een training op het complex aan de welschapsedijk.

 op de foto André jeurissen in 1985 met baantekeningen in de hand op de huidige hole 10.  De aanleg van de 9 holes golfbaan Philips heeft de aanleg van de 9 holes golfbaan voor haar rekening genomen en het geheel werd gehuurd door André & Annie die er hun commerciële exploitatie startten. De commerciële exploitatie van golfbanen stond destijds nog in de kinderschoenen, maar in Amerika was al bewezen dat het mogelijk was. Golf was booming in die tijd, dat hadden zij al ondervonden in hun tijd in Spaarnwoude.
       
     

op de foto André jeurissen in 1985 met baantekeningen in de hand op de huidige hole 10.

De aanleg van de 9 holes golfbaan
Philips heeft de aanleg van de 9 holes golfbaan voor haar rekening genomen en het geheel werd gehuurd door André & Annie die er hun commerciële exploitatie startten. De commerciële exploitatie van golfbanen stond destijds nog in de kinderschoenen, maar in Amerika was al bewezen dat het mogelijk was. Golf was booming in die tijd, dat hadden zij al ondervonden in hun tijd in Spaarnwoude.

 op de foto Z.K.H. Prins Claus & André Jeurissen  Officiële opening In 1986 wordt golfbaan welschap officieel geopend door Z.K.H. Prins Claus en zijn zoon Prins Friso onder het toeziend oog van initiatiefnemer Jhr. H.A.C. van van Riemsdijk, de heer G.W.B. Borrie (destijds burgermeester van Eindhoven) en vele toeschouwers waaronder ook de Nederlandse (roddel)pers. Op de voormalige & huidige hole 1 werd de officiële eerste afslag gedaan door Prins Claus waarna deze samen met zijn zoon prins Friso & André Jeurissen nog negen holes heeft gegolft. In 1990 wordt het gehele complex door André & Annie overgenomen van Philips.
       
     

op de foto Z.K.H. Prins Claus & André Jeurissen

Officiële opening
In 1986 wordt golfbaan welschap officieel geopend door Z.K.H. Prins Claus en zijn zoon Prins Friso onder het toeziend oog van initiatiefnemer Jhr. H.A.C. van van Riemsdijk, de heer G.W.B. Borrie (destijds burgermeester van Eindhoven) en vele toeschouwers waaronder ook de Nederlandse (roddel)pers. Op de voormalige & huidige hole 1 werd de officiële eerste afslag gedaan door Prins Claus waarna deze samen met zijn zoon prins Friso & André Jeurissen nog negen holes heeft gegolft. In 1990 wordt het gehele complex door André & Annie overgenomen van Philips.

 op de foto prof. mr. Pieter van Vollenhoven  Uitbreiding naar 18 holes In 1992 worden de 9 holes uitgebreid naar een 18 holes golfcomplex waar destijds de officiële opening verricht werd door prof. mr. Pieter van Vollenhoven die, net als ‘zijn zwager’ in 1986, onder toeziend oog van vele toeschouwers de eerste afslag verrichtte op de huidige hole 1 om daarna samen met André, de heer Lambert Heijmans (destijds bestuursvoorzitter Heijmans NV en verantwoordelijk voor de aanleg van de 2e negen holes) en de heer Henk Heyster (destijds directeur van de Nederlandse Golf Federatie, NGF) een 18 holes (business)wedstrijd te spelen voor het goede doel.  Golfschool André Jeurissen In die periode waren er bij golfschool André Jeurissen 9 golfprofessionals full-time aan het werk en kwamen mensen uit het hele land naar ‘openbare golfbaan welschap’ om golflessen te nemen en deel te nemen aan de drie-daagse-cursus.  Oprichting vereniging Ook werd in diezelfde periode onze vereniging ‘golfclub welschap’ (exclusief voor & door abonnementhouders van golfbaan welschap) opgericht om er voor te zorgen dat er deelgenomen kon worden aan de landelijke NGF competitie en om op welschap qualifying rondes te kunnen lopen.
       
     

op de foto prof. mr. Pieter van Vollenhoven

Uitbreiding naar 18 holes
In 1992 worden de 9 holes uitgebreid naar een 18 holes golfcomplex waar destijds de officiële opening verricht werd door prof. mr. Pieter van Vollenhoven die, net als ‘zijn zwager’ in 1986, onder toeziend oog van vele toeschouwers de eerste afslag verrichtte op de huidige hole 1 om daarna samen met André, de heer Lambert Heijmans (destijds bestuursvoorzitter Heijmans NV en verantwoordelijk voor de aanleg van de 2e negen holes) en de heer Henk Heyster (destijds directeur van de Nederlandse Golf Federatie, NGF) een 18 holes (business)wedstrijd te spelen voor het goede doel.

Golfschool André Jeurissen
In die periode waren er bij golfschool André Jeurissen 9 golfprofessionals full-time aan het werk en kwamen mensen uit het hele land naar ‘openbare golfbaan welschap’ om golflessen te nemen en deel te nemen aan de drie-daagse-cursus.

Oprichting vereniging
Ook werd in diezelfde periode onze vereniging ‘golfclub welschap’ (exclusief voor & door abonnementhouders van golfbaan welschap) opgericht om er voor te zorgen dat er deelgenomen kon worden aan de landelijke NGF competitie en om op welschap qualifying rondes te kunnen lopen.

 op de foto Annie, Ellen & Suzanne Jeurissen tijdens de ombouw van de baan vanwege de verbreding van de A2  Verbreding Rijksweg A2 In 1994 werden de eerste gesprekken gevoerd met Rijkswaterstaat over de verbreding van de Rijksweg A2 wat ingrijpende gevolgen zou hebben voor het golfcomplex. De jaren van overleg over handhaving van de 18 holes golfbaan werden afgesloten in 2004 met het definitieve plan voor de verbreding van de A2 en de onteigening van een deel van de golfbaan. De plannen voor de ombouw en aanleg van een aantal nieuwe holes waren gemaakt (2005) en de ‘verbouwing’ kon beginnen en werd in 2007 geheel afgerond. Gevolg was wel dat er door de onteigening een routing ontstond die zorgt voor een aantal extra loopafstanden om de gehele golfbaan ‘in evenwicht’ te houden.  Familiebedrijf In deze periode (vanaf 1994) werd het een echt familiebedrijf, naast André & Annie waren het de dochters Suzanne & Ellen die nu samen met hun ouders verantwoordelijk waren voor de gang van zaken in het gehele bedrijf. Samen runden zij met veel succes de 18 holes golfbaan, de golfschool, het clubhuis/ restaurant, een grote golfwinkel en de businessclub.
       
     

op de foto Annie, Ellen & Suzanne Jeurissen tijdens de ombouw van de baan vanwege de verbreding van de A2

Verbreding Rijksweg A2
In 1994 werden de eerste gesprekken gevoerd met Rijkswaterstaat over de verbreding van de Rijksweg A2 wat ingrijpende gevolgen zou hebben voor het golfcomplex. De jaren van overleg over handhaving van de 18 holes golfbaan werden afgesloten in 2004 met het definitieve plan voor de verbreding van de A2 en de onteigening van een deel van de golfbaan. De plannen voor de ombouw en aanleg van een aantal nieuwe holes waren gemaakt (2005) en de ‘verbouwing’ kon beginnen en werd in 2007 geheel afgerond. Gevolg was wel dat er door de onteigening een routing ontstond die zorgt voor een aantal extra loopafstanden om de gehele golfbaan ‘in evenwicht’ te houden.

Familiebedrijf
In deze periode (vanaf 1994) werd het een echt familiebedrijf, naast André & Annie waren het de dochters Suzanne & Ellen die nu samen met hun ouders verantwoordelijk waren voor de gang van zaken in het gehele bedrijf. Samen runden zij met veel succes de 18 holes golfbaan, de golfschool, het clubhuis/ restaurant, een grote golfwinkel en de businessclub.

 Multibanen De ontwikkeling van de zogenaamde ‘multibanen’ zoals de golfbanen van ‘het rijk’ en van ‘burggolf’ in de beginjaren van de 21e eeuw, waardoor het mogelijk was om voor een relatief klein bedrag bovenop het abonnementsgeld op alle golfbanen van dezelfde eigenaar te spelen, was de familie Jeurissen niet ontgaan. Hun visie was om aansluiting te zoeken bij één van deze banen wat uiteindelijk leidde tot de verkoop van de exploitatie aan de Golf Management Group in 2007, een relatieve nieuwkomer in die periode met destijds 7 golfbanen in exploitatie waaronder Spaarnwoude & Naarderbos.  Onzekere periode Helaas is de gehele Golf Management Group na vier jaar failliet gegaan waardoor er ook veel onzekerheid ontstond rondom de exploitatie van welschap wat voor veel pijn en ellende heeft gezorgd voor de familie Jeurissen (als eigenaar & verhuurder van het golfcomplex). Het was toen helaas niet mogelijk om alleen de exploitatie van welschap terug te kopen. Golf Goed neemt de failliete boedel van de Golf Management Group over (en dus ook de exploitatie van welschap) maar ook deze gaat na 7 maanden failliet. Toen (eind 2011) is het wel gelukt om alleen de exploitatie van welschap terug te kopen en sindsdien is het weer een familiebedrijf en zijn dochter Suzanne en schoonzoon Bas Heijmans verantwoordelijk voor de exploitatie van het gehele complex.
       
     

Multibanen
De ontwikkeling van de zogenaamde ‘multibanen’ zoals de golfbanen van ‘het rijk’ en van ‘burggolf’ in de beginjaren van de 21e eeuw, waardoor het mogelijk was om voor een relatief klein bedrag bovenop het abonnementsgeld op alle golfbanen van dezelfde eigenaar te spelen, was de familie Jeurissen niet ontgaan. Hun visie was om aansluiting te zoeken bij één van deze banen wat uiteindelijk leidde tot de verkoop van de exploitatie aan de Golf Management Group in 2007, een relatieve nieuwkomer in die periode met destijds 7 golfbanen in exploitatie waaronder Spaarnwoude & Naarderbos.

Onzekere periode
Helaas is de gehele Golf Management Group na vier jaar failliet gegaan waardoor er ook veel onzekerheid ontstond rondom de exploitatie van welschap wat voor veel pijn en ellende heeft gezorgd voor de familie Jeurissen (als eigenaar & verhuurder van het golfcomplex). Het was toen helaas niet mogelijk om alleen de exploitatie van welschap terug te kopen. Golf Goed neemt de failliete boedel van de Golf Management Group over (en dus ook de exploitatie van welschap) maar ook deze gaat na 7 maanden failliet. Toen (eind 2011) is het wel gelukt om alleen de exploitatie van welschap terug te kopen en sindsdien is het weer een familiebedrijf en zijn dochter Suzanne en schoonzoon Bas Heijmans verantwoordelijk voor de exploitatie van het gehele complex.

 Terug in familiehanden Er is in de periode, vanaf eind 2011, met inmiddels Bas & Suzanne aan het roer, hard gewerkt om de goede naam die welschap & de familie Jeurissen had, terug te verdienen. Zo is er een nieuw vijf-jaren-onderhoudsplan gemaakt om de baan weer in top conditie te krijgen en samen met ons onderhoudsteam en met hulp van de vrijwilligers van de ‘groene vingers’ is de hele baan omgetoverd tot een prachtige park en bosbaan. Ook is de horeca weer op een niveau dat past bij een prachtige 18 holes golfbaan en is er in 2016 wederom een (business)wedstrijd voor het goede doel georganiseerd in aanwezigheid van prof. Mr. Pieter van Vollenhoven die voor die gelegenheid acte de présence gaf.
       
     

Terug in familiehanden
Er is in de periode, vanaf eind 2011, met inmiddels Bas & Suzanne aan het roer, hard gewerkt om de goede naam die welschap & de familie Jeurissen had, terug te verdienen. Zo is er een nieuw vijf-jaren-onderhoudsplan gemaakt om de baan weer in top conditie te krijgen en samen met ons onderhoudsteam en met hulp van de vrijwilligers van de ‘groene vingers’ is de hele baan omgetoverd tot een prachtige park en bosbaan. Ook is de horeca weer op een niveau dat past bij een prachtige 18 holes golfbaan en is er in 2016 wederom een (business)wedstrijd voor het goede doel georganiseerd in aanwezigheid van prof. Mr. Pieter van Vollenhoven die voor die gelegenheid acte de présence gaf.

 Official homecourse PSV Dit heeft er mede toe geleid dat er in 2016 een samenwerking met PSV is ontstaan als ‘officiële homecourse’ van PSV en waar alle business golf activiteiten van de Businessclub van PSV plaatsvinden zoals de jaarlijkse, exclusieve PSV Business golfdag, de PSV Business competitie en de PSV Business Golf Academy en is PSV dus ook weer teruggekeerd naar hun roots… ‘de wortels van het succes van PSV liggen immers op de huidige locatie van golfbaan welschap’ aldus een voormalig directielid van PSV.
       
     

Official homecourse PSV
Dit heeft er mede toe geleid dat er in 2016 een samenwerking met PSV is ontstaan als ‘officiële homecourse’ van PSV en waar alle business golf activiteiten van de Businessclub van PSV plaatsvinden zoals de jaarlijkse, exclusieve PSV Business golfdag, de PSV Business competitie en de PSV Business Golf Academy en is PSV dus ook weer teruggekeerd naar hun roots… ‘de wortels van het succes van PSV liggen immers op de huidige locatie van golfbaan welschap’ aldus een voormalig directielid van PSV.

 Inmiddels behoort welschap dus weer tot één van de mooiste, gezelligste & best onderhouden golfbanen van het land en staat bekend om haar prachtige & gevarieerde 18 holes golfbaan met goede speelkwaliteit, uitstekende keuken, hoge onderhoudsniveau en familiare & gastvrije sfeer waar vele, nieuwe & bestaande (business)golfers hun weg weten te vinden en zich thuis voelen op ‘hun homecourse’. CU On Course!  Directie golfbaan welschap, Bas Heijmans & Suzanne Heijmans-Jeurissen.
       
     

Inmiddels behoort welschap dus weer tot één van de mooiste, gezelligste & best onderhouden golfbanen van het land en staat bekend om haar prachtige & gevarieerde 18 holes golfbaan met goede speelkwaliteit, uitstekende keuken, hoge onderhoudsniveau en familiare & gastvrije sfeer waar vele, nieuwe & bestaande (business)golfers hun weg weten te vinden en zich thuis voelen op ‘hun homecourse’.

CU On Course!

Directie golfbaan welschap,
Bas Heijmans & Suzanne Heijmans-Jeurissen.